Brands

Vi har altid nye, spændende innovative og unikke brands på vej.

InnovAsian Trading er konstant på udkig efter nye spændende innovative fødevarer at importere. Dette gælder både, når vi flere gange årligt besøger de førende fødevaremesser og når vi tager på inspirationsrejser rundt i den store verden.
Her på vores produktside, har vi listet nogle at vores mange innovative og populære fødevarer brands. Nederst på siden eller via dette link. Har vi samlet alle vores nuværende og kommende produkter. God fornøjelse.


 

Koupe – Verdens bedste is!

Koupe flavours

Koupe – Spis is med god samvittighed!

Koupe (udtales KUP) kalder sig for en “Feel Good Ice Treat” – og det er med rigtig god grund:

Forestil dig den absolut bedste is, du nogensinde har smagt. Og forestil dig så, at den både er proteinrig (13,3 g) og har lige så meget fiber (7,5) som rugbrød.
Og når nu du er i gang – Så forestil dig også, at der er så lidt fedt i (3,1 g), at den i oprindelseslandet Holland ikke må sælges som iscreme. Ja så har du nu en idé om, hvilken helt fantastisk og unik is Koupe er – og ikke mindst hvorfor den er kåret til verdens bedste innovative is i 2016!

Koupe fås i fire fantastiske varianter: jordbær, banan, chokolade og vanille. Ernæringsværdierne herover er for vanilleisen.

Du kan læse mere om Koupe på koupe.com


 

Banana Joe Chips – Gourmet chips i verdensklasse!

Banana Joe Chips

Banana Joe Chips – Et sundere alternativ.

Vores Banana Joe Chips er en helt ny form for bananchips, der aldrig før er set på det danske marked. De er tyndtskårne, super sprøde og alle fem varianter er perfekt krydrede. Og så indeholder de hverken kunstige aromaer, farvestoffer, konserveringsmidler, gluten eller transfedt.

Bananchipsene fra Banana Joe er et godt eksempel på vores filosofi. Vi opdagede dem på en rejse i Thailand, og faldt straks for dem. Bananchips er selvfølgelig kendt i forvejen, men Banana Joe bananchips er fremstillet på en helt ny måde, så slutproduktet både er langt lækrere og sprødere end andre bananchips.

Da vi introducerede Banana Joe på den internationale fødevaremesse Foodexpo 2014, var vi stolte over at blive anerkendt for et af de mest innovative produkter på den meget store messe.

Du kan læse mere om Banana Joe på bananajoechips.dk.


 

BUGA’s – Prikken over i’et til din madret!

BUGA's

BUGA’s gør alting bedre!

BUGA’s er en serie virkelig lækre chilisaucer, der gør ethvert måltid mere spændende.
Som altid, når chilien er involveret, tilfører den varme og temperament – men BUGA’s gør mere end det. De bruger de friske chilier som et fundament, og kombinerer dem fx med kvalitetsbær for at skabe deres unikke saucer.

Brug BUGA’s saucer som tilbehør til alt fra kylling til ost. Eller som sauce til pastaen, hvis det er en af den slags dage.. og oplev selv, hvordan BUGA’s tilfører din madret den absolut perfekte prik over i’et.

Du kan læse mere om BUGA’s på Bugas.lt


 

Mange flere brands..

Brands på vej

Se flere nuværende og kommende produkter

Det går stærkt hos InnovAsian Trading. Vi arbejder hele tiden på at finde nye, spændende brands. Vores vision er at blive den førende og mest effektive  og pålidelige samarbejdspartner for hele industrien.

Vi har samlet vores nuværende og kommende brands på den elektroniske opslagstavle Pinterest.com. Klik her og se de mange spændende produkter.


 


Parse error: syntax error, unexpected '}' in /var/www/innovasian.dk/public_html/wp-content/themes/display/sidebar.php on line 72